Der er store fordele ved at bruge naturlige olier i ansigtet i stedet for cremer. Udover det faktum, at olier kan gennemfugte dybere, har de også fordele i form af helende egenskaber. Ansigtsolier kan også bruges til at imødegå forskellige hudproblemer. I et koldt klima som vores, er de fleste mennesker forpligtet til at tilføje fugtighed for at få huden i deres ansigt til at føle sig godt tilpas.

Stort set enhver kan bruge olie i deres ansigt uden problemer. Hvis du har bumset eller fedtet hud, kan du have fået at vide, at du bør undgå at tilsætte yderligere olie, da dette kan forværre problemerne, men det er ikke sandt. I modsætning til hvad man måske tror, ​​ved rutinemæssigt at tilføje den rigtige slags olie, kan du reducere problemer med bumser og fedtet hud i ansigtet. Olien tilstopper ikke porerne, hvis de bruges regelmæssigt. Anvendelse af en god ansigtsolie får i stedet huden til at reducere talgproduktionen. Talg er hudens egen olie, der i for store mængder kan tilstoppe porerne.

Tre rigtig gode ansigtsolier

ProduktAnmeldelse
Urtekram Hampefrøolie 500ml

Hampefrøolie er velegnet til brug som ansigtsolie, fordi den ikke føles fedtet. Det absorberes også hurtigt i huden. Denne olie bremser ældningen af huden.
Læs mere om hampefrøolie
KLIK HER for at se tilbudet på svenskkosttilskud.dk
Crearome Gulerodsolie


Gulerodsolie er en olie, der er fuld af vitaminer, der styrker huden. En bonus ved at bruge gulerodsolie som en ansigtsolie er, at det giver huden en orange farvetone, der får den til at se sundere og mere solbrændt ud.
Læs mere om gulerodolie
KLIK HER for at se tilbudet på svenskkosttilskud.dk
Crearome Hybenfrøolie EKO 30ml

Hybenfrøolie trænger hurtigt ind i de forskellige hudlag i ansigtet og fugter i dybden. Denne ansigtsolie stimulerer produktionen af kollagen i huden, så den forbliver ung.
Læs mere om hybenfrøolie
KLIK HER for at se tilbudet på Naturligolie.dk

Fordele ved at bruge rene olier i ansigtet i stedet for ansigtscremer

Ansigtscremer indeholder ofte en række tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller emulgatorer. Tilsætningsstoffer er normalt tilgængelige for at øge cremenes holdbarhed eller endda bare for at udfylde. Ved at vælge en ren vegetabilsk olie behøver du ikke tilføje unødvendige tilsætningsstoffer til vores ofte følsomme hud. Ren olie er et friskt produkt, som har den ulempe, at de kan blive harsk over tid. Men hvis du bruger olien regelmæssigt, hvilket også er tanken, er der kun en lille risiko for, at den bliver dårlig.

Da en ren olie ikke indeholder vand, er den meget velegnet til brug, selv når det er koldt udenfor. Det er også i kolde klimaer, at huden har brug for mest fugt. En af grundene til, at mange vælger ansigtscremer i stedet for olier, er den misforståelse, at olier efterlader en blank hinde på huden. Dette er ofte ikke tilfældet. De fleste olier absorberes hurtigt i huden. Hvis du stadig føler, at der er olierester i ansigtet, kan du tørre efter med et håndklæde.

Ofte indeholder ansigtscremer også vegetabilske olier og / eller æteriske olier. Disse absorberes dog ikke så let, som hvis du havde påført ren olie direkte på huden. På denne måde er det en fordel at bruge en ansigtsolie i sin reneste form.